burr...

det är verkligen kallt ute nu.
häromkvällen stod jag med en tjej från jobbet och pratade. om vi tycker att det är kallt nu ute, vad händer då när det blir 20 minusgrader på rikitgt : / ,

nu är höstlovet slut iallafall, bara ett par timmar kvar tills det är back to reality. usch. det som har varit så skönt med lov. men snart är det jul, åå jag längtar så mycket efter nyfallen snö, julmys hemma, julklappsshopping på stan och bara känslan som enbart infinner sig i magen under julen. det är grejer det.

sitter nu och försöker skriva ihop det sista på min företagsekonomiuppsats. borde ta tag i den på rikigt snart så att jag kan läsa ut min HEMSKA bok om mexico i veckan, för jag orkar inte ha det efter mig också.
sen är det nationella i engelska snart med. undrar förresten hur det gick på verbprovet?

igår var mys. det var så skönt att få hålla om dig igen. och på vårvägen trivs jag. på nummer 2 såklart. men även hos familjen holmstedt. det var kul att vara där ännu en gång. grattis igen anton. kul att se på filmer från canarieöarna när de var små :P . man blev helt varm i hjärtat när mulles smeknamn fick en innebörd :D haha. sötare ungen får man leta efter.
sen var vi inne i stan en sväng, det var väl mindre roligt, mycket beroende på att det regnade en hel del säkert. men det var skönt att få åka hem och krypa ner under ditt täcke.
vi sov lite väl länge :P men jag tror att vi behövde det bägge två. : )

näää lite te skulle inte vara helt fel nu. : ) bara snö som saknas. ska det vara kallt kan det väl ändå vara snö. eller?

jag tycker om er tjejer . jättemycket!

.v. niclas, det är verkligen något speciellt med dig! <3vi två